Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını düzenlemek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri Yangın çıkış kapısı istanbul maddeler halinde;

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mütenasip fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bütün aşamaların yakınlarında bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı yazanak kızılınması esenlanır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page